ERZURUM / KARAYAZI - Çelikli İlkokulu

Çelikli İlkokulu

ÇELİKLİ MAH. ÇELİKLİ SK. NO 64 KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilip ve sahip çıkan, geçmişinden dersler çıkarıp, geleceğe emin adımlarla yürüyebilen, hakkaniyetli ve adaletli davranan, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
- Bulunduğu çevredeki bireyin hak ve düşüncelerine saygı duymayı öğretmek için gerekli ortamı hazırlamak. - Davranışlar ve öğrenme sürecinde sorumluluk alabilme olgusunu geliştirmek. - Öğrenim sürecinde akılcı yaklaşım sağlamayı oluşturmak. - Etkin ve aktif öğrenmeyi özendirmek. - Spor ve sanatta gelişimi desteklemek. - Dürüstlük , arkadaşlık , dostluk , iyilik duygularını geliştirmek. - Çevreye duyarlılık duygularını kazandırmak. - Ruhi ve fiziki sağlığın önemini anlatmak. - Yüksek ögrenime geçiş için rehberlik etmek ve hazırlamak. - Topluma hizmet olgusunu geliştirmek.
Öğretim Şekli :
Okulumuz Erzurum´un Karayazı ilçesine 24 km uzaklıkta bulunmaktadır.